Säsongen tar slut, Leksand kvalar för SHL, Toppturs-läge och utdelningssäsong på börsen, det är delar av April det.

Säsongen är slut. Ja, nästan iaf. Ska tillbringa denna vecka i Bruksvallarna och köra Fjälltopploppet. Blir även några fina turer på fjället. Fint det, att avsluta med lite härlig feeling. Skidskyttesäsongen är slut i och med SM. Så under April får man fundera och planera hur kommande träningssäsong ska se ut.

Leksand i SHL. Ja, det trodde jag inte. Men kul att dem lyckades. Känns som Leksand lyckas när dem inte ha press på sig och vice versa. Hockey är kul, även om jag inte följer det lika stenhårt som man gjorde för 10-12 år sen. Men har tagit upp det lite grann. Ibland är det kul att spela lite. Jag satte in en slant på Svenska spel (nästa gång ska jag prova ATG sport, som har börjar med spel på sport. Dessutom huvudsponsor till skidskytteförbundet) härom veckan och satte direkt en trippel på NHL-matcher. Blev taggad och följde upp att lägga några bet då och då. Spelade flera gånger på Leksands motståndare i kvalet, både AIK och Mora. Tänkte att det var en win-win, då jag inte skulle bli allt för besviken om dem förlorade. Men dem vann ju varenda match, tills det att jag la ett bet för första gången på Leksand i 3:e kvalmatchen mot Mora. Då blev det förlust… hur som Leksand till SHL. Då blir det fler hockeykvällar för mig och Jenny nästa år😜

Toppturssäong, inte så många toppturer gjorda än. Men hoppas det blir ett gäng under andra halvan av April. “More to come” helt enkelt.

Utdelningssäong på börsen. Börsen är intressant tycker jag. Ett bra sätt att få pengar och växa. Bra för en elitidrottare med oregelbundna inkomster. Jag började placera i aktier för ca 4år sedan på Investeringssparkonto med strategi att investera på sikt i utdelningsbolag. Just nu ca 10-15 innehav. Senaste påfyllningen igår, Swedbank. Har fyllt på 2ggr nu sedan den sjunkit rejält. Detta för att få ner GAV-et, men också för att jag tror kursen kommer återhämta sig samt att utdelningen är hög. Hade tänkte köpa kring 130kr, men avvaktade ifall den skulle sjunka ännu längre. Vips steg den igen och nu har kursen stabiliserat sig kring 145kr, så blev en post på den nivån.

Åter till skidåkningen. Ovan dagens rutt på ca 47km i Härjedalsfjällen och sällskapet👍 Fint👌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *