Sommarlovet avslutade jag i hemma i Idre tillsammans med Team Sunpocket, det blev en härlig och givande träningsvecka i hemma terrängen. Efter lägret var det dags för vasastafetten, för egen del gick det bra och jag vann min sträcka. Jag spriger för Idre Fjäll och vi låg bra till men tappade vår tredje plats till en sjätte plats på slutet då en lagkamrat oturligt fick kramp… nästa år då är det pallen som gäller för laget.

Under första veckan i skolan har vi genomfört lite tester och det har medfört positiva resultat. Sprang Coopertest på 9.38 och förbättrade mig med 56 sekunder på Mora Skidgyms skatetest från i våras. Styrkan är väl också okej med 14 Chins, 40 Dips och 20 brutalbänk.

Denna vecka har jag hittils kört 5 fartpass och ska ta det lite lungnare för att sedan genomföra en 25 timmars nästa vecka.

ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *