I helgen drog jag av ett fint fartpass på bana tillsammans med några vassa skidåkare som Tobias Arwidsson, Robin Bryntesson, Lars Ljung med flera. Helgens väderprognos var inte så lovande, men vi slapp iaf regn. Men med blåst och 5 grader varmt så var det lagomt jäkligt ändå. Men ju sämre väder ju mer nöjd är man efteråt och dessutom fick man med sig ett bra träningspass. Vilket speciellt vaderna fick känna av.

Sedan har jag kört nån dag med lugnare träning för att igår köra ett maxtest. Men det blev inte så lyckat då munstycket lossnade från slangarna när jag var mindre än minut från min senaste tid. Hade alltså nästan kört klart testet då det hände. Så då var det bara att göra ett nytt försök, vilket inte är optimalt för att få ut ett bra testvärde. Jag hoppas att det hade en viss inverkan på testresultatet, för det visade inte så bra siffror som jag hade hoppats på om man jämför med träningen som fungerat  bra i sommar.

Men som de rutinerade säger: Det är inte OS idag och det är i vinter man ska åka fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *