Hej,

Jag ska nu skriva några rader om Bemer.

I samband att jag gick med i Team Skididrott kom jag i kontakt med BEMER.

BEMER är en produkt och ett system som i huvudsak ska förbättra mikrocirkulationen i kroppen, genom att skapa ett bättre blodflöde som generera syre även till de minsta blodkärlen.

Vill man läsa mer om hur processen fungerar och vad det är som sker i kroppen kan jag rekommendera att läsa på deras hemsidan här: https://sverige.bemergroup.com/sv/metod

Kortfattat ska detta bland annat bidra till förkortad återhämtningstid inom idrott, stödja immunförsvaret, öka fysisk och mental prestationsförmåga. Egenskaper som man i hög grad som elitidrottare är intresserad utav.

I system finns det olika program att välja mellan beroende av vilken effekt du är ute efter. Vid akuta problem och skador kan man punktbehandla för t.ex en effektivare läkningstid.

Min egen erfarenhet av produkten är att kroppen har fungerat fysiskt bra under tiden jag använt Bemer. Jag har sällan varit sjuk och jag har inte haft någon skada. När det handlar om prestation i skidspåret är det svårt att avgöra vilken förbättring Bemer har gjort, det är så komplext och så mycket som ska fungera vid en prestation. Så det är svårt vilken faktor och i vilken utsträckning en viss produkt gör skillnad.

Men det är en väldigt stor fördel att hålla sig frisk och hel. Samt så är det psykologisk aspekt som kan höja prestation och välmåendet vid att bra tro att produkten gör gott. För mig bidrar den till en bättre hälsa och prestation i skidskyttespåret.

Lena på hälsobyrån har varit vår kontakt för BEMER. Ditt kan man söka sig om man är intresserad av produkten.

Hälsobyrån

 

Christofer, tidigare skidskytt i Team Skididrott berättar om varför han använder Bemer:

 

Ett klipp om förbättrad mikrocirkulation:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *