Samarbeten med företag och stöttning från dem skapar förutsättningar att satsa hårt på idrotten. Idre Fjäll har jag samarbetat med förut och nu fortsätter dem stötta mig i min satsning. Det gillar jag och såhär beskriver jag Idre Fjäll på deras hemsida:

Att i princip vuxit upp på Idre Fjäll har för mig bidragit stort till mitt idrottsintresse och att jag fortfarande satsar hårt på idrotten. Idre fjäll är en komplett träningsanläggning i allmänhet och längdskidor/skidskytte i synnerhet, sommar som vinter. Löpning på fjället, tillgång till gym, långa intervallbackar för rullskidor och skidgång samt såklart den nya rullskidbana gör det till en perfekt träningsanläggning. Vintertid är Idre Fjäll om möjligt ännu vassare med fina skidspår både för hårda intervallpass och längre sköna distanspass.”

Såklart kommer jag med dessa träningsmöjligheter som Idre Fjäll erbjuder tillbringa många träningsveckor där i sommar!

Dagens träning har bestått av ett fyspass i form av ett längre rullskidpass skate samt ett skyttepass som innehöll skyttetester. Imorgon blir det återigen dubbla pass.

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *