Hej,

Nu är det dags för ett inlägg igen. Det dröjde dock någon vecka sen det senaste inlägget. Men jag har uppenbarligen prioriterat annat, som att träna och njuta av sommaren. Ett bra tecken ändå.

Sedan senast har jag tillbringat en vecka i Sollefteå hos en favorit, Jenny. Det var ingen semestervecka, utan dagarna var fyllda med träning, 5 dagar med dubbla träningspass. Jenny visade runt var Sollefteå hade att erbjuda i träningsväg, trots att jag varit i Sollefteå på läger förut så har jag inte upplevt att det varit såhär fint och bra för träning.

IMG_1094

IMG_7678

 

Film från intervall i Hallstabacken (Formatet verkar dock inte fungera i alla webbläsare) Men lyx med både skjuts ner och teknikfilmning.

 

IMG_7445

IMG_7697
Löpning på Nipleden
IMG_7559
“Träning utöver träningen”
IMG_0940
omskolning av längdskidåkare 😉

IMG_7530

Det blev ett gäng riktigt bra träningspass i Sollefteå med bland annat race på banan, Löpning på Nipleden, backintervaller uppför Hallstaberget både på rull och löpning. En riktigt bra träningsperiod fick jag med mig därifrån. Dessutom blev det en tripp till Höga Kusten innehållande träning, äventyr, bad, tältning mm.

IMG_1054
Löpning i Slåttedalsskrevan
IMG_7797
Första och sista doppet i havet. Svinkallt.

IMG_8120

IMG_0887

 

Skrev först att det inte var någon semestervecka, men det kändes lite som det ändå. För det bjöds hela tiden på god mat och det hanns med så mycket annat trevligt utöver träningen också. Det var till och med sol och sommarvärme några dagar 🙂

Efter en kanonvecka i Sollefteå och en lång period med bra och ihållande träning hade jag några lugnare dagar på min plan. Tog en tripp söderut för förena nytta med nöje.

Först 60-års kalas hos släkt i Täby och sedan någon dag till i stan. I Täby guide landslagsvallaren Klas runt mig hans favoritrundor på rullskidor bland annat. Hann även med en båttur, tennismatch (vinst 7-5, ett set), cykeltur och poolhäng.

IMG_1063

IMG_1092

Sedan till nytta, då jag hann med att träffa en potentiell sponsor samt representerade klubben vid ett event på “Lima-dagen”.

IMG_1099

Efter ett träningsdygn i Idre var jag sedan tillbaka i Östersund under förra veckan. Körde några träningspass själv och ett fint intervallpass tillsammans med en av många längdåkare i stan, Viktor Brännmark.

IMG_1101
En liten regnskur på Sveriges bästa träningsanläggning

Sedan var det dags för hemma-läger med Team Skididrott. Här i ett blogginlägg har teamet summerat delar av veckan (Bettan i Teamet har också fått med ett mer detaljrikt inlägg från veckan). Det var hårdkörning från start till slut och sammantaget är jag väldigt nöjd med den träning vi genomfört. Hårda pass med syfte och kvalité samt med grym sparring tillsammans.

IMG_1143

IMG_1163

IMG_1153
Jag, Bettan Högberg och Danne Gustavsson
Jag, Ingela Andersson, Niklas Forsberg (som gästspelade och som vi tackla omkull på rullskidbanan. Därav alla bandage), Bettan Högberg och Danne Gustavsson. Christofer Eriksson var tyvärr förkyld under veckan.

 

Ja det var allt från nu!

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *