När är jag påväg söderut och mot Lidingöloppet. Tillsammans med Henrik och Jesper ska jag åka ner. Vi alla ska springa 3-milen i helgen. Det känns bra och vi är taggade. Min form är bra, dock ett frågetecken för hur benen ska klara loppet.

När jag anmälde mig till loppet, tyckte jag att springa under 2 var ett rimligt mål och ett mål som jag borde klara. Men ju mer jag funderat på det, detsto mer osäker har jag blivit… 3 mil är långt och banan sägs ju vara hyfsat kuperad. Men det beror väl på om man frågar en skidåkare eller löpare. I alla fall har det stundtals känts som att det är rätt tufft att hålla 4 minuters tempo så pass länge. Tex man kört distanspass på ca 2-3timmar har man blivit lite seg mot slutet och då har man inte ens skrapat ihop 30km..

Men efter förra helgens pass över 60minuter kände jag att det gick hyfsat lätt att hålla rätt tempo. Jag hann ju trots allt 16km. Men jag fick känningar i olika delar av benen efteråt.. Men var pigg i kroppen.

Som formen känns så borde jag klara att springa under 2 timmar. OM inte benen/höften/vaderna ställer till det. Men jag går för under 2 timmar och man lär väl få slita oavsett! Jesper och Henrik satsar också på att klara 2 timmars gränsen, så imorgon blir det spännande! 🙂

 
Nu ska vi ladda! 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *