Hej!

Har under december tillbringat tiden på de ställen som nämns i rubriken.

IBU-cupen fortsatte i Ridnaun, Italien och veckan därpå i Obertilliach, Österrike. Två fina orter men utan natursnö. Men det har funnits konstsnö och tävlingarna har genomförts under bra förhållanden. Bra spår, inga vindar och inte ett moln på himlen.

Tävlingsmässigt har det varit lite upp och ner för mig. Blandade prestationer i både spår och på skjutvall. I skidskytte och framför allt i internationella tävlingar krävs bra prestationer i båda momenten samtidigt för ett bra resultat. Mina resultat är jag inte nöjd med. Återigen lite för mycket bom på skjutvallen, men oftast bra fart i spåret. Det och andra positiva delar finns att ta med sig från denna tävlingsomgång. Det är ju bra, det är lätt hänt att man glömmer bort sånt.

Nu blir det träning och jul i Idre. Jag satsar på att framför allt skyttet klaffar bättre efter jul, liksom det gjorde förra året.

20161211_121616-01
Ridnaun, Italien
Obertilliach, Österrike
Obertilliach, Österrike

20161210-293-biathlon-ridnaun-01

20161210-442-biathlon-ridnaun-01

 

Å förresten! Vill Du vinna priser, ta del av erbjudanden från mina samarbetspartners och hänga med i min satsning? Ta då en titt under fliken Partnerclub! Det är faktiskt en hel del fina priser i potten nu.

Tillsist vill jag såklart önska en God jul!

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *