Direkt efter Limatävlingarna åkte jag på en förkylning och tränade inte en enda dag innan det var dags att åka till Boden. Kanske inte det bästa beslutet.

Lördagens sprint blev en riktigt tråkig historia, då jag hade läge i det liggande skyttet. Vilket resulterade i hela 5 bom… Det fortsatte illa och blev 3 bom i stående, med en halvdålig form blev resultatet lång ner i listan. Dvs en 11:e plats.

Söndagen började med strul på inskjutningen, då geväret krånglade och inte kastade ut tomhylsorna. Fick hjälp med att fixa geväret, men hann inte skjuta in. Men lyckades ändå komma undan med 1 bom i första ligg, sedan dalade skytte med 3-3-2 i resterande skjutningar. Ganska kasst. åkte upp mig två placeringar och hade av svenskarna i loppet 4:e bästa åktid.

Mycket missnöjd med helgens tävlingar i Boden var det skönt att det endast var ca 90 mil hem..

Denna vecka har jag försökt träna på lite för att komma i form igen efter sjukdomen, därmed blir det inga tävligar i Åsarna som tanken var. Däremot siktar jag att åka Scan cup i Norge nästa vecka och därefter är det SM som gäller.

Den vecka har jag kört lite blandade pass. Några längre och lugnare i början av veckan och lite mer fart nu i slutet. Har bland annat kört ett skapligt hårt pass med långloppskungen i Idre, Henrik. Vi körde stakning i 2 timmar och för mig var det i minst A2/A3 hela passet. Det tar på armarna kände jag. 😉 Idag fredag har jag kört skateintervaller 5*5minuter och nu på eftermiddan blir det ett gympass, kanske lite löpintervaller på rullband också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *