Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter en bra lägervecka i Lillehammer. Lillehammer var en riktigt bra lägerort med bra träningsmöjligheter. Dessutom bodde vi 10 meter från rullskidbanan vilket var perfekt!

Andra halvan av lägret bestod av 2  hårdare pass, samt några lunga pass. Vi avslutade med skidgång i Hafjell 8*4min dessförinnan körde vi ett testrace, vilket var de 2 hårda passen. Testracet var det första riktigt hårda passet för mig efter förra veckans förkylning. Men kroppen kändes helt ok och lyckades vinna racet. Racet var ett standardtest som flera norska åkare brukar åka och det kändes som om vi i U-laget låg bra till jämfört med dem. Racet kördes med tilläggsminuter över ca 13,5 km. Skjutresultat för mig blev 0-1-0-3. En dålig skjutning, men annars bra. Fullt i liggande.

Skyttet har fungerat bra under veckan och åkte därifrån med nytt rekord i precisionstest och utan att missa ett enda skott på de sista 4 passen i liggande.

Idag packar jag om för det andra av tre läger, de närmsta 4 veckorna. Imorgon åker militärlaget ner till Toblach, Italien för läger i 10 dagar. Så igår Norge, idag Sverige och imorgon Italien!

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *