I julklapp av Wolfgang fick man några rejäla träningsdagar. De senaste dagarna har jag inte gjort annat än tränat, ätit och sovit. Igår körde jag ett legendarisk pass, 3 km x 12 tröskel(A3-). Detta återigen på Idre Fjälls tävlingsbanor och även med gevär på ryggen. En intervall tog ca 8.20min och den som kan sin matte räknar snabbt ut att den total intervalltiden då blir 100 minuter (1h och 40min). Jämförelsevis så tävlar man ett Sprintlopp i skidskytte 3 x 3,3km. Nu alltså ungefär detta och 3 ggr till. Det tog sin tid. Träffade på Skidorienteraren Erik Blomgren och IFK Moras Daniel Svensson på Idre Fjäll. När jag kommit halvvägs började de bli klara med sitt pass. Men med lite glada hejarop från dem kunde jag fortsatta passet i samma tempo. Ett rejält och bra pass tillslut.

Eftermiddagens pass samma dag var ett kortare pass på 1,15h klassisk skidåkning. Drog av en podd under passet, dock inte Skidskyttepodden. Utan ett avsnitt av Framgångspodden, även detta en bra podd som bygger på möten med bland annat entreprenörer som berättar om sina framgångsrika livsresor. Intressant och motiverande. Blir riktigt sugen varje gång dra igång egna projekt och idéer i en större skala. Men även det är ju tidskrävande och inga extra timmar på dygnet fick man av tomten i julklapp 😉

 

12 st intervaller på 3km
Gårdagens graf, 12 st intervaller på 3km

Idag följdes träningen upp med 40km A2 skate på förmiddagen och 5 x 4km stakning på eftermiddagen, detta också A2. Även skytte i samband med de båda passen. Effektiv tid tog passen 2.15h respektive 1.30h. Rejäl träningsdag även idag. Men det är ju så det ska vara.

Inför skytte
Inför skytte
Stå skytte
Stå skytte

Tack & godnatt!

/Simon

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *