Hej!

2015 är nu historia.

Ett legendariskt år på många vis. Liksom alla andra tidigare år. Hoppas 2016 fortsätter i samma stil, om inte ännu bättre!

Årets 3 sista dagar avslutade jag på detta vis i träningsväg:

Tisdag: Ett rejält styrkepass innehållande de bänkpress, benpress, bänkdrag och dragmaskin. Utökade med några dips och frivändningar samt bål, mage och rygg. Cyklade i samband med passet 45 min på Idre Fjälls gym.

Onsdag: Intervaller (A3) 8 x 3 km + skytte. Intervallerna kring 8 minuter och hela passet strax över 2 timmar. På kvällen tog jag på mig pannlampa + reflexväst och sprang 40min bort på Foskrosvägen och vände hem. Bitvis sträckte jag ut löpsteget rätt bra.

Torsdag: 2,15h Skejt med impulser samt 16 skytteserier under förmiddagen och 1,5h klassiskt lugnt(A1) på eftermiddagen med farsan, som klarade ligga i rygg knappa 10 minuter. Därefter agerade han lok och misstänker att han körde GT(Gubbtempo).

2016-01-01

Under onsdagens intervallpass kände jag mig pigg. Hade bra tryck och passerade säkert upp emot 60-70 personer på Idre Fjälls välfyllda längdspår under mina 8 minuter. Bra skidintresse. Idag däremot vaknade jag upp med smärtor lite varstans som utsida lår, ljumske, handled och rygg. Kändes som man hade blivit överkörd. Inte för jag vet hur det känns, men ändå. Rätt sliten och lite småskavanker, en kombination av mycket träning, hårt styrkepass och ovan att springa.

2015-12-31

Imorgon intervaller igen på förmiddag och sedan A2 på eftermiddagen. Därefter följer lugnare träning och träningsmängden släpps upp inför kommande tävlingar.

Gott nytt år allihopa! Hoppas verkligen det blir det för er alla. Med rätt inställning kommer det bli king.

Haade! Ses 2016.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *