Hej!

Ibland har man tur och det hade jag under säsongen första “läger”. Jag och Daniel Gustavsson var som tidigare nämnt i Åre för att få några träningsdagar på snö. Barmarksträningen fick vänta lite, då det var så bra träningsförhållanden i fjällvärlden.

Vi åkte många och framförallt långa skidturer. Solen sken, det var vindstilla och skaren var hård dvs helt perfekt skidåkning. En dag tog vi turen till Storulvån för att åka den erkända Jämtlandstriangeln (Storulvån-Sylarna-Blåhammren). Väl där hade vi så perfekta förhållanden man kan ha och det är troligtvis min finaste skidtur någonsin!

Vi var ute i 5 timmar och åkte 60km denna dag. Egentligen är Jämtlnadstriangeln “bara” 45km. Men vi åkte och kollade alltför mycket på de fina fjällen och åkte några (ca 6-7km) åt fel håll. Men som sagt en magisk skidtur trots någon felåkning och en rejäl solbränd  samt svidande rygg. Men det får man ta när man är orutinerad.

Sånna här fina skidturer ger energi att ta med sig in i barmarksträningen. För nu blir det mycket träning framöver. Efter att till största del haft fokus på lågintensivträning under Maj, så blir det mer fokus på styrka, skytte och hårdintensiv träning också.

Här nedan kommer ett axplock av bilderna från Storulvån:

VIRB Picture

VIRB Picture VIRB PictureVIRB PictureVIRB PictureVIRB PictureVIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

VIRB Picture

Vid dagens update har jag nyligen kommit hem från en Allsvensk match mellan Östersunds FK och Kalmar FF. Där Östersund gick segrande ur striden. Ett trevligt inslag under en vilodag.

Vi hörs!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *