Förra veckan blev bra träningsmässigt. Blev några fina långa pass och nåt riktigt bra intervallpass. Timmarna är inte det viktiga, utan antal bra genomförda pass. Men likt förbannat redovisar man träningen i timmar 🙂

Denna vecka har jag kört mycket löpning. Mer än vad jag brukar. Så här såg fördelningen ut förra veckan i de olika träningsformerna.

Löpning: 10h 15min
Rullskidor skate: 4h 40min
Rullskidor K/ Stakning: 2h20min
Övrig överkropp(paddling) 1h 30min
Cykel: 1h15min
Styrketräning: 45min (endast 1 styrkepass denna vecka)

Summa: 20h + 45 styrka + 4 skyttepass. Helt ok vecka!

Har utöver träningen också jobbat 30h. Så jag tycker jag utnyttjat tiden bra den här veckan.

Men nu är det alltså ny vecka och imorse körde Jag, Henrik och Jesper ett stavgångpass, Intervaller såklart. Det gick bra och vi avslutade passet med 45min på gymmet. Så bra start på veckan. En vecka som för min del kommer vara lite lugnare.

I eftermiddag blir det A1 rullskidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *