Nu kan jag presentera en ny sponsor. Det är Original Teamwear som väljer att samarbeta med mig. Det blir väldigt spännade. Original Teamwear sätter ihop klubb och teamdräkter, detta bland annat av märket Swix som dem har ett samarbete med. Därmed kommer också jag att köra med Swix. Så jag hoppas på ett extra lyft med sådana topprodukter att tillgå!  


Så här presenterar Original Teamwear sitt företag:

Original Teamwear AB finns i Norberg i norra Västmanland. Vi är ett helägt dotterbolag till Original AS i Norge. Vårt huvudkontor ligger i Nittedal utanför Oslo.

Bolaget har idag totalt 19 anställda i en specialiserad organisation som främst arbetar mot föreningar och B2B marknaden. Förutom Sverige och Norge så finns vi även i England. Vår omsättning år 2009 var cirka 45 miljoner kronor.

Original har under en 10-årsperiod utvecklat varumärket Kalas Sportswear till att bli ett marknadsledande varumärke inom skräddarsydda cykelkläder för klubb- och företag. Vår höga kvalitet och korta ledtider är välkända. Vi levererar även skräddarsydda sportkläder för bl.a. orientering, löpning, bollsport och skidåkning.

För att ytterligare stärka vår position på marknaden, har vi nyligen inlett samarbete med Swix i ett gemensamt åtagande att skräddarsy kläder för vinteridrotter.

Original AB kan även erbjuda en rad andra licensierade produkter, handskar och reklamartiklar förutom grafiska tjänster.

Vårt mål är att tillhandahålla och leverera marknadens bästa klubbkoncept!

Vi skapar vinnare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *