Som sagt så närmar sig Ungdoms OS sig med stormsteg, mindre än en vecka kvar till avresan som sker på Fredag.

Resan kommer både kommer bli spännande och lärorik. Troligtvis kommer det också bli ett minne för livet.

Just nu skulle jag egentligen befunnit mig i Sundsvall för att tävla i Sverigecupen, men så blev det dock inte då jag vaknade med feber och halsont i fredags. Så det blev till att stå över tävlingarna och försöka friskna till.

Att bli sjuk så här nära in på en viktig tävling är såklart aldrig bra, det tar på krafterna och det blir svårt att nå toppformen. Så brukar det i alla fall vara i vanliga fall. Men detta är inget vanligt fall, jag känner att jag redan är på bättringsvägen och att sjukdomen inte tar allt för mycket på krafterna. Men framför allt är jag oerhört taggad, så på startlinjen den 17 Februari kommer adrenalinet fullständigt ta över och det spelar ingen roll om jag varit sjuk eller inte, jag kommer åka som en…..som en…..som en idiot! Mjölksyra och trötthet kommer inte finnas den dan.

http://www.slask-beskidy.pl/uk/akpol.htm

3 thoughts on “OS närmar sig…”

  1. wohoo! jag längtar så fruktansvärt mkt till polen!!! skönt att du blev frisk så fort också 🙂 ses på fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *