Dagarna avlöser varandra i högt tempo. Kändes som det nyligen var helg. Men det är väl bara ett bra tecken på att man inte är sysslolös.

– Måndagen rivstartade med DXA (kroppssammansättning) test innan frukost. Därefter testrace. 3 av 4 skjutningar var bra. Sista värdelös. Resultat 1103. Har ju känts bra med skyttet ett tag nu, så tycker jag borde kunna trycka dit fler även med hög puls. Åkningen okej, men saknar trycket och lite fart. Men känns som formkurvan pekar åt rätt håll, efter att varit nere och vänt. Men detta enligt plan.

Sedan var det lunch och ett besök på Jämkliniken för rörelse och styrkeanalys. Dem är duktiga på Jämkliniken och förutom bra styrke- och rörelseövningar, så får jag med mig värdefulla tekniktips för att använda i skidåkningen.

Dagen forsatten med ett andra pass iform av löpning med stavar i 2 timmar. Efter avslutat pass och middag spenderades nån timme i studentlabbet för att lära sig diverse testmetoder och maskiner.

– Tisdag.  En lugnare dag med träning. Endast ett pass med rullskidor och skytte. Men skola, vardagssysslor, gevärfix, skidfix och annat fyllde ut dagen så väl att man först slog sig ner i soffan vid 22-tiden för att kolla sporten 😉

– Idag började dagen med examination i en del av testmetodik. Gick bra. Därefter var jag kvar på Vintersportcentrum och körde intervaller på bandet, igen. På eftermiddagen var jag åter på Jämtkliniken och därefter blev det ett styrkepass.

– Nu hejar jag fram MFF i Champions Leauge!

Snön har även lagt sig i Östersund. Bra att vintern är på gång, men lite lurigate med träningen. Då rullskidor inte är optimalt på snö:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *