Yoo!

Regn och rusk har det varit hela veckan i Östersund. Men va gör det? Träningen har rullat på bra ändå. Väldigt bra får jag nog till och med säga. Kroppen har varit pigg och fräsch. Då är det kul att träna.

Kanske har det stundande lägret i Toblach med militärlaget gjort att man stått ut med vädret. Man vet att bättre förhållanden väntar. Imorgon åker vi dit. Brukar vara riktigt fint där nere. Men enligt väderprognosen kan det vara så att vi prickar in ett rejält oväder i början av veckan. Men den som lever får se.

Löpning i Toblach från förra hösten.
Löpning i Toblach från förra hösten.

Träningsmässigt har denna vecka varit rätt lik tidigare veckor. Benskate, stakning, skierg osv varvat med cykel, löpning och såklart rullskidor.

Idag vilade jag inför den kommande lägerperioden innefattande 2 läger. Lyckades få ner all packning i ett skidfodral, en väska, en ryggsäck och en vapenväska. Rätt bra ändå med tanke på hur mycket saker man släpar runt på. Och ska ju trots allt vara borta i nästan en månad.

Ett skyttepass har jag även gjort idag.

2015-09-20 20.17.18

2015-09-20 20.12.40

2015-09-20 20.14.06

Och såklart tagit nån kopp kaffe.

2015-09-20 16.43.00

Och ni har väl inte missat aatt Idre Fjäll redan har snö? Det är ju tänkt att det ska vara åkbart i mitten av oktober. De ni!

Hörs!
Väckarlockan på 5.30!

One thought on “Regnigt Östersund”

  1. Önskar dig en härlig vistelse på dina läger, med “roligt” folk, bra väder och god mat! Kom tillbaka starkare än någonsin!!! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *