I helgen avgjordes rullskidskytetävlingar i Torsby. Det blev ingen succé för mig, snarare tvärtom. Det blev katastrof på lördagens sprint. Mycket bomm och totalt under isen åkmässigt. Mycket olägligt så var det nog sommaren sämsta form som infann sig i helgen. Vet inte riktigt vad det beror på då jag egentligen borde vara i form då man tagit det lite lugnare med träningen inför tävlingarna. Kanske var det just det som var felet… har även en teori om att jag inte var riktigt fräsch i kroppen, då jag kände mig lite småförkyld i veckan. Förkylningen bröt aldrig ut så det borde inte inverkat något nämnvärt. På söndagen blåste det och regnade rejält. Då ryckte jag upp mig lite i resultatlistan jämfört med lördagen med hyfsat skytte med tanke på väderförhållandena. Åkningen kändes desvärre inget vidare. Det blev en delad 8:e plats i distansloppet. Det positiva jag kan ta med mig från loppet var att det endast var A-landslagåkare och en norsk före mig.

Nu i veckan är vi i kvar med landslaget i Torsby och tränar. Har hunnit kört två pass på snö i tunneln, känns som säsongen snabbt närmare och närmare!

/ SH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *