Hej!

Säsongen 2019/20 är på ingång. Förberedelsen är inne i slutfasen inför säsongen. I slutet av oktober körde jag ett sista läger innan säsongen drar igång. Detta ett snöläger på Idre Fjäll tillsammans med Försvarsmakten.

Bra träning och många mils skidåkning på Idre Fjälls sparade snö, då ca 5 kilometer. Men det har snöat en hel del där som det ser ut, så det kanske finns längre spår inom kort. Uppskattar att det blev mellan 40-45 mil skidåkning på de 2 veckorna jag var där. Var inte riktigt i full träning under första veckan, då jag var påväg tillbaka i träning efter en förkylning.

skidbild2

I början av oktober genomförde jag ett litet träningsprojekt. En intervallperiod under 2 veckor. Totalt blev det 12 st intervallpass under dessa 2 veckor. Ska försöka mig på att skriva ett inlägg om syftet med detta projekt och lite om studierna bakom varför det skulle vara bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *