Hej!

Tänkte lämna en kort update även här på hemsidan. Annars blir det främst uppdateringar via min facebooksida.

Snart Mars. Inte mycket kvar av säsongen. Men gäller att hålla fokus och motivation uppe in i det sista. Innan jul tar jag med mig flera starka lopp. Det fysiska fungerade bra. När även skytte har stämt har jag kunnat göra resultat jag är nöjd med.

Det gav hopp att även kunna prestera i en högre liga, dvs Världscupen. Fick chansen i Oberhof. Förberedelserna inte på topp efter förkylning under juluppehållet. Men skidåkningen fungerade hyfsat, dock började liggskyttet spöka. Sköt dåligt i Oberhof, ingen bra placering. En engångsföreteelse med liggskyttet i vinden i Oberhof tänkte jag. Men det har fortsatt gått troll i liggskyttet efter jul, även fast det går bra vid träning. Det har förstört många lopp efter jul.

Säsongens höjdpunkt och lopp som jag siktat in mig på var världscupen i Kanada och USA. Körde 2 lopp i Kanada utan framgång. Dagen efter andra loppet bröt förkylningen ut. Kanske hade den varit i kroppen ett tag. 3-4 dagar med förkylning och sedan lopp igen. Kroppen var inte stark det loppet, men den kommer tillbaka. Skyttet var det som återigen grusade förhoppningarna om ett bra resultat. Fast egentligen behöver man vara på sitt allra bästa om man ska kunna ge sig själv en ärlig chans och de andra storåkarna i världscupen en match. Hoppas det kommer fler tillfällen. Men lite tom och besviken blir man efter att säsongens mål gick upp i rök.

Nya skidskyttelopp i Otepää till helgen.

img_0748.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *