Ny vecka är på G och denna vecka har jag tänkt träna på bra. Tänkte att den skulle sluta på ca 20timmar + styrka och skytte. Förra veckan blev bra träningsmässigt den slutade på ca 18timmar. På lördagen körde jag två distanspass på rullskidor, även ett styrkepass och skytte på det. Så på Söndagen väntade en fin vilodag.

Igår natt snöade det några centimeter, men trots mildväder och regn hela söndagen låg det snö kvar på rullskidbanan. Så det var halt att ta sig fram och de tänkta 4*10minutrarna idag fick planeras om lite. Man fick helt enkelt köra där det inte var snö, så det slutade med en massa olika intervaller. Tror det tillslut blev nåt sånthär: 10-7-11-6-3-3-2-2-2-2min intervaller. Så det blev ett fint pass.

Under dagen blev det knappert med vila då det var mycket fix att göra. Då jag igår upptäckte att batteriet i bilen var helt urladdad och idag när jag plockade fram cykeln var det punka på bakdäcket. Man verkar ju vara inne i ett skönt flow nu… I alla fall så ska man förutom träna två pass om dagen och plugga (3 inlämningsuppgifter och 1 tenta denna vecka) även agera bilmekaniker och cykelreperatör också! Haha 🙂

På eftermiddagen/kvällen blev det ytterliggare ett rullskidpass. Denna gången 2 timmar klassiskt med K-J.

Ramsau. Inte riktigt samma väder i Östersund…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *