Hej,

Sist jag skrev laddade jag upp för Rullskidskytte-SM i Sollefteå. Det slutade med en 8:e plats i Sprinten och 11:a på distansen.

Uppladdningarna och förberedelserna var bra tyckte jag, men varken kropp eller skyttet fungerade därefter. Så det var en besvikelse och gav mig något att fundera på. Fundera hur jag ska göra det bättre till nästa gång och då med skidor under fötterna istället. Så jag har ca 2 månader på mig från nu.

Foto 2017-08-26 15 58 02
Foto: Jenny. Hejarklacken var optimal i alla fall.

Efter SM (och egentligen innan) har jag haft lite ryggproblem som egentligen grundar sig i muskulaturen kring sätet. Så där har jag något att fixa till och det blev en period utan rullskidor och en del träning på rullband. Det blev några dagar utan rullskidor och den specifika dagar. Inte så många dagar, men tillräckligt att man skulle sakna det och att motivationen skulle vara på topp igen för att ta sig an all träning.

Nu börjar jag få ordning på ryggen och kan i stort sett träna full ut. Senaste tiden har det varit några fina höstdagar men också några dagar med regn. Men det får man väl räkna med och några större bekymmer än så har jag inte.

IMG_1682
Testar Elpex nya rullskid. En längre variant för att likna skidåkningen ännu mer. Foto: Viktor Brännmark
IMG_1654
Cykeltur med Sebastian Samuelsson. 4 timmar träning och prat om framtidsplaner, business, visioner, drömmar mm

Framöver väntar ett träningsläger i Hochfilzen, Österrike med det militära landslaget, med avresa på fredag. Det blir skoj!!! Ett nytt träningsställe för mig, så det blir intressant!

Aaa Vi hörs!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *