Tjenare,

Det är början av juli och vi är ca 2 månader in på barmarkssäsongen. Träningen hittills går okej, men en aning knackigt skulle jag säga. Men hade ingen form att tala om förra sommaren heller och lyckades åka fort under vintern ändå. Så ingen idé att stressa upp sig.

Två läger har jag genomfört ett med Team Skididrott (+Jenny) och ett med militärlaget i Boden senaste veckan. Sognefjell var succé, fint väder, bra förhållanden, bra skidspår. Sjukt bra faktiskt och värt spåravgiften många gånger om. Det var lättränat och på sådana ställen kommer jag alltid i form.

img_8446.jpg

Bild från veckans jobb i Sognefjell
 

img_5532.jpg

Boden var också bra, till en början, skidgång, rullskidor och mycket skytte. Sedan åkte jag på Matförgiftning för andra gången på 2 månader och fick avsluta efter halva lägret. Kan inte minnas att jag haft magsjuka eller magont senaste 10 åren, förutom senaste 2 månaderna då. Det är väl det som gör att det känns knackigt.

img_0681.jpg

Annars har jag en bra plan för att komma i form till hösten och vintern.

Nytt för säsongen, jag använder sportdryck och nutrition från Elite Sport. Sportdryck, antioxidanter, proteiner, vitaminer mm har dem i sitt sortiment. Läs gärna mer om produkterna på deras hemsida. Självklart dopingtestat. Apropå doping, så nytt för i år för mig är att jag vistelserapporterar dvs lämnar besked till WADA vart jag ska befinna mig varje dag under hela året. I Boden på lägret uppsökte dopingkontrollanterna mig på logementet för första gången.

Skulle ni vilja prova deras produkter, kontakta mig eller använd länken nedan för 15 % rabatt på produkterna.

 

logo-medium

https://elite100sports.com/SimonElite

Just, också värt att nämna är att jag plockat ut min kandidatexamen i Idrottsvetenskap. Så nu finns kunskapen dokumenterat på print också.

709CE0CF-A143-4FB2-9034-34C0386E571D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *