Träningen rullar på för fullt. För min del tränar jag mer än någonsin nu. Förr om åren har jag haft lite svårt att hålla mig frisk i Maj, men nu har jag hållt mig frisk och tränat på hela Maj. Jag har dubblat träningsmängden under denna månad jämfört med förra året och har nog tiodubblat min skyttemängd. Flera veckor har slutat på mer än 20 timmars träning och ytterligare 7-8 timmar på skyttevallen har det blivit under veckorna.

Vi har även hunnit haft vårat första läger med U-laget här i Östersund. Det kändes bra och kommer bli en bra träningssommar. Nästa läger med U-laget blir i Dala-Järna i början av Juli. Däremellan ska det avverkas mer träning här i Östersund, men också i Idre och Sognefjell är det tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *