Tillbaka till “Vardag”

Måndag idag och ny vecka på ingång. I träningen backar vi tillbaka ett steg, tillbaka till grundträningen och långa intervaller. Imorgon väntar 3×40 minuter tröskelintervaller på morgon. Annars har en vecka i Östersund och det som kallas vardagsliv gått fort. Men innehållt bland annat detta:

– Var på universitet i Måndags med skolkamrat KJ Westberg. Redovisade ett arbete och cashsade in 7,5 nya Hp.

– Maxtest i Tisdag.

– Kört 8 x 10 minuters intervall både i torsdags kväll och lördags morgon. Däremellan 3 A2 pass, 2 långpass över 4h och 2 styrkepass.

Ingen telefon. Inga bilder.

Brukar inte leverera speciellt mycket bilder, men än sämre är det nu. Då min telefon slocknade helt plötsligt förra helgen. Beställde en ny. Väntar än. Har alltså inte använt en smartphone på över 1 vecka. Rätt skönt till en början. Att ständigt vara uppkopplad och tillgänglig tar nog omedvetet energi. Och man kan spara tid. Men å andra sidan är det sjukt smidigt. Det har man ju fått erfara både en och två gånger under veckan och saknar nu en telefon en aning. Man sköter mycket genom telefonen i vardagen, som mail, bank, information om saker och ting osv. Men kanske framför allt kontakt med vänner. Väldigt mycket kontakt med vänner och omvärld sker ju därigenom. Det saknar jag nog främst.

Sociala medier saknar jag inte lika mycket. Fastän jag använder det ofta. Det har ju en tendes att fyllas med mycket ovettigt. Dock ska man inte underskatta det. Är ju faktisk bra hjälpmedel att nå många människor och nå ut med det man själv kan tycka är viktigt. Som elitidrottare kan det öppna möjligheter att marknadsföra både sig själv och samarbetspartners. Det är en stor marknadsföringskanal och de flesta framgångsrika företag idag använder ju sociala medier i någon form.

Apropå framgångsrika företag, har investerat och köpt aktier i ett nytt företag idag. Men det är en annan historia.

Östersund

Från det ena till det andra. Skidskytteförbundet presenterar löpande under sommar och höst åkarna i landslaget. Vi har fått svara på lite frågor. Några mer väsentliga än andra, svaren därefter också. Här kan ni läsa om undertecknad som var dagens åkare.

Simon-Hallstrom_web
Tillhörande bild. Från Toblach, Italien förra hösten

Får nog säga att sista frågan var bäst:

Hur blir ditt 2019: Legendariskt. Drömscenariot är öppna champagnen högst upp på prispallen med grabbarna i laget och fira segern i herrstafetten (efter en spurtuppgörelse mot norrmännen).  

Framöver hänger jag och bedriver träningen i Östersund fram till den 21 September. Då är det lägerdags igen. Detta i just Toblach med det militära landslaget för ett 10 dagars långt läger. Därefter blir jag kvar i nere i Europa för att sedan med landslaget träna 2 veckor i Ruhpolding. Så blir allt som planerat blir det en vistelse från 21 September – 19 Oktober i Mellan Europa. Det kan bli nice, ganska så nice.

/ Simon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *