Hej,
För någon vecka sedan fick jag hem ett vallaställ från Travel Waxer. Ett Vallaställ med ändamålet att kunna valla då man är på resande fot som tex träning och tävling.
Vallstället är utformat efter det behovet. Travel Waxer viks lätt ihop och tar väldigt lite plats. Ungefär lika stor plats som ett par skidor. Vallastället är lätt att montera upp, jag gör det lätt under 2 minuter. Under 1 minut om jag är snabb.
Det finns fler vallaställ som man kan ta med sig på resa och tävlingar. Men största fördelen med just Travel Waxer är ställets låga vikt (3.3kg) och smidighet. Det är inga bekymmer att få med stället i packningen. Trots den låga vikten är stället fortfarande stabilt när man jobbar med skidorna, vilket gör att den uppfyller sin funktion mycket bra.

 

Här nedan siklade jag av några skidor direkt utanför förrådsdörren. Enkelt och smidigt. På Travel Waxers hemsida hittar man resterande information och man kan även se filmer hur man monterar sitt vallaställ.
Jag har hittills använt det några få gånger. Men intrycket är att det är hållbart och väldesignat. Jag är nöjd och rekommenderar helt klart Travel Waxer. Travel Waxer finns även utformat för alpinskidor.
Främsta fördelarna.
+ Låg vikt
+ Smidigt
+ Enkelt att sätta upp

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *