Hej,

Vad ska du “Jobba” med i sommar? Är det dags att vara lite händig? Bygga en altan till sommaren, en stuga eller något annat?

Vill man satsa på att snickra eller bygga så ska man kika in på den här hemsidan. Engelbert Strauss har allt behöver för att snickra och bygga. Allt från verktyg till arbetskläder. Arbetskläder, Arbetsskor, verktyg, maskiner och tillbehör. Allt till det stora bygget eller till de där vardagliga fixet. Verkar vara lätt att hitta allt man behöver där. Blev själv lite sugen på att bygga och skapa något. Ett hus kanske?

Men det får bli i framtiden. Just nu ska jag bygga upp min fysiska kapacitet och det är skidåkningen som får vara jobbet. Nyligen är jag tillbaka i vardagen efter ett träningsläger i Norge. Ett bra läger som även var en väldigt bra upplevelse. En sådan gång är skidåkningen främst en upplevelse och ett rent nöje istället för jobb som en del kanske kallar det. Man lägger ju ner mycket tid och hoppas på att få utdelning av arbetet under vintern. Lägret var tillsammans med Team skididrott.

Bild från veckans jobb i Sognefjell
Bild från veckans jobb i Sognefjell

Nu blir det några lugnare dagar på träningsfronten, sedan blir det full fart igen. Kanske ska man “jobba” lite nu när tiden finns i någon dag? Dock blir det inget arbete i form av snickeri eller att bygga, som det var på tal om i början av inlägget. Jag satsar nog på att jobba lite med sajten minprestation.se som innehåller tjänster med träningsrådgivning av elitidrottare.

Vila ska man ju också göra. Då är fotbolls-VM ett bra avkopplingsmoment. Jag har tippat Portugal som vinnare. Vilka tror ni på?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *