Nu efter säsongens sista lopp har jag planerat att ta det lungt med träningen några dagar innan jag dra igång på riktigt. Jag har tänkt att ta det lungt den här veckan och från och med nästa vecka kicka igång träningen inför kommande säsong.

Men just nu känner jag mig väldigt fräsch i både kropp och sinne. Så det är nästan så att man börjar klättra på vägarna här hemma. I och med att jag känner mig så pass pigg kommer jag nog köra igång med några fina pass redan den här veckan! Bara det inte regnar…

För att fördriva tiden “fixar” jag en hel del med lite små projekt:

  •  En hemsida/sajt (som är lite hemligt än så länge)
  •  Göra en hemsida istället för denna blogg
  •  Optimerar och planera träningsåret

Sedan har jag ett projekt jag sitter och fantiserar om. Jag är nämligen sugen på att göra en rejäl cykeltur. Antingen genom Sverige eller någon liknande tur! Jag är riktigt sugen på det! Så är det någon som vill göra mig sällskap är det bara att höra av sig 🙂

Men nu ska jag ta med mig planerna och gå och sova lite. Hoppas på bra väder imorn, så kan man kanske ta en tur på Nipfjället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *